030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
Dr. Ketting neemt afscheid van onze praktijk

Dr. Ketting neemt afscheid van onze praktijk

Dr. Ketting neemt afscheid van onze praktijk

Beste mensen,

30 jaar geleden ben ik in Huisartsenpraktijk Detmoldstraat komen werken. Nadat ik mijn huisartsenopleiding had afgemaakt, ben ik gebleven als opvolger van dokter Dijkstra. Met veel plezier heb ik gewerkt en heb ik veel veranderingen meegemaakt. In de afgelopen jaren hebben mijn collega’s en ik een mooi nieuw gezondheidscentrum gerealiseerd; Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh, waar we met heel veel zorgverleners zorg bieden aan de bewoners in Hoograven en omgeving.
Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.
Per 1 september draag ik mijn praktijk over aan Bas Mollen, een enthousiaste dokter die al bijna 2 jaar bij ons in de praktijk werkt als waarnemer.
Ik dank u voor het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld en ik denk terug aan alle waardevolle contacten die ik met u heb gehad. Het ga u goed!

Met hartelijke groeten,
Lydia Ketting-Stroet
Huisarts Nieuw Plettenburgh

P.S. Indien u verder van de praktijk woont, is dit een goed moment om een huisarts in de buurt te zoeken!

By |2023-07-21T07:25:42+00:00July 21st, 2023|display-homepage-praktijknieuws, Mededelingen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment