030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
Contact & Klachten

Contact & Klachten

Contact & Klachten2020-11-18T13:42:06+00:00

Contactformulier

U kunt hieronder een vraag van algemene aard stellen aan een van de praktijkmedewerkers. Wij proberen U dan binnen een week te antwoorden, tenzij de praktijk gesloten is.
Let op: dit is geen beveiligde verbinding , vragen  van vertrouwelijke of medische aard kunt u beter stellen via een telefonisch consult of een e-consult.

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Wanneer u een klacht heeft over een van de huisartsen of praktijkmedewerkers, bespreekt u dit in eerste instantie met hem of haar. Een klacht kan te maken hebben met uw behandeling, bejegening of met bijvoorbeeld de telefonische bereikbaarheid van de praktijk. U kunt hiervoor bellen met de praktijk of het onderstaande formulier gebruiken.
Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

    De klachtenfunctionaris.
    De onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.
    U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE.
    De klachtenfunctionaris is te bereiken op telefoonnummer 088- 0229190.

    Warning: Undefined variable $link in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116 Warning: Undefined variable $before in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116 Warning: Undefined variable $after in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116 Warning: Undefined variable $class in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116