030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
In-/uitschrijven

In-/uitschrijven

In-/uitschrijven2024-01-23T07:25:29+00:00

Welkom in onze praktijk

Inschrijving

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die van buiten de wijken Hoograven en Lunetten zijn verhuisd naar de wijk Hoograven. En woonachtig zijn op de postcodes 3522,3523,3524,3525. Woont u op de postcode 3526 neem dan eerst contact op met de praktijk.

Heeft u al een huisarts in de wijk dan kunt u zich niet bij ons inschrijven.

Met het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven als patiënt bij onze praktijk. U kunt dit formulier downloaden en elektronisch invullen. Denk a.u.b. wel aan een elektronische handtekening!   Neem vervolgens contact op met de praktijk voor een link naar een beveiligde mailomgeving.

Als wij het inschrijfformulier hebben ontvangen nemen wij volgens 2 werkdagen de tijd om de inschrijving te verwerken.

Uitschrijven

Met het uitschrijfformulier kunt u zich uitschrijven als patiënt bij onze praktijk. U kunt dit formulier downloaden en elektronisch invullen. Denk a.u.b. wel aan een elektronische handtekening!  Neem vervolgens contact op met de praktijk voor een link naar een beveiligde mailomgeving. Stuur het formulier NIET naar het algemene mailadres; dit is niet beveiligd.

Wij zullen uw gegevens doorsturen naar de nieuwe huisarts. Het doorsturen van medische gegevens duurt gemiddeld 3-4 weken.

Klik hier voor het uitschrijfformulier

Warning: Undefined variable $link in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116 Warning: Undefined variable $before in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116 Warning: Undefined variable $after in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116 Warning: Undefined variable $class in /data/www/huisarts-nwplb.nl/www/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/page.php on line 116