030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
Bedankbrief naar aanleiding van afscheid huisarts Lydia Ketting-Stroet

Bedankbrief naar aanleiding van afscheid huisarts Lydia Ketting-Stroet

Bedankbrief naar aanleiding van afscheid huisarts Lydia Ketting-Stroet

Lieve mensen,
Op 8 september heb ik afscheid genomen van mijn patiënten en collega’s als huisarts in Nieuw Plettenburgh.
Nog nagloeiend van alle emoties ben ik op vakantie gegaan, wat een heerlijke reis naar de Lofoten en door Noorwegen was.

Die emoties kwamen door alle hartelijke woorden van zoveel patiënten, op de afscheidsreceptie en op alle lieve kaartjes en cadeautjes die met zoveel aandacht waren bedacht. Ook het afscheid van alle mensen met wie ik heb samengewerkt was hartverwarmend.
Vele mensen hebben een bijdrage gegeven voor de verplaatsing van het beeld van Rien Goené naar het grasveldje tussen het gezondheidscentrum Nieuw
Plettenburgh en het kinderdagverblijf het Harlekijntje.

Als klap op de vuurpijl was de burgemeester van Bunnik naar mijn afscheid gekomen en werd ik benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau, wat een complete verrassing was. Dat mijn activiteiten naast mijn werk als huisarts op deze manier zo gewaardeerd werden, vond ik heel ontroerend.

Ik kijk terug op prachtige jaren als huisarts in Hoograven en ik ben dankbaar voor alle fijne contacten die dit werk hebben gebracht. Dit werk kun je alleen maar goed doen met een heel goed team om je heen en steun van je familie. Het was bijzonder om deelgenoot te zijn van een stukje van eenieders leven en mee te lopen als het nodig was. Ik laat niet alles helemaal los, maar hoop nog enige tijd betrokken te blijven bij de scholing van collega’s en de ontwikkeling van de palliatieve zorg in de stad.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en waardering. Wellicht tot ziens,

Lydia Ketting-Stroet

By |2023-11-07T08:05:38+00:00November 7th, 2023|display-homepage-praktijknieuws, Mededelingen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment