030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
LSP ben u al gevraagd?

LSP ben u al gevraagd?

LSP ben u al gevraagd?

Tijdens de corona crisis kan het gebeuren dat u buiten onze openingstijden een huisarts nodig heeft. Dan komt u bij de huisartsenpost. Of u wordt naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gestuurd. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom belangrijk dat zij kunnen kijken naar de medische gegevens die uw huisarts van u bijhoudt.

Tijdens de corona crisis mogen tijdelijk de medische gegevens van de patiënten die geen keus hebben gemaakt worden bekeken door de huisartsen op de huisartsenpost en de spoedeisende hulp.
Er wordt daar nog om uw toestemming gevraagd.

Uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming.

Uw huisarts kan een samenvatting van uw medisch dossier aan andere zorgverleners beschikbaar stellen. Maar alleen met uw uitdrukkelijke toestemming. Als u ‘s avonds of in het weekend op de huisartsenpost komt, is het van belang dat zorgverleners uw medische gegevens kunnen inzien. Zo kunnen zij veilige zorg leveren.

Geef uw mondelinge toestemming direct aan uw huisarts of de assistent. Of vul het formulier in (folder) en lever dit in bij de assistent. Wilt u uw toestemming liever on-line regelen? Ga dan naarwww.ikgeeftoestemming.nl . Hiervoor heeft u een DigiD met sms- functie nodig.[Bron: VZVZ.nl]

By |2020-04-23T10:26:45+00:00April 22nd, 2020|display-homepage-praktijknieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment