030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
Tarieven

Tarieven

Tarieven 2021-01-25T15:13:39+00:00

Bij u een geldige Nederlandse zorgverzekering heeft, worden alle verrichtingen door de huisarts gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Huisartsenzorg valt onder het basisverzekering en gaat niet tien koste van uw eigen risico. Voor de meeste zaken bij de huisarts hoeft u dus niet te betalen.

 

Voor onderzoek dat deur uw huisarts wordt aangevraagd (bijvoorbeeld bloed onderzoek van een röntgent) geldt dat dit veelal weliswaar onder de basis valtverzekering, maar wél ten koste gaat van uw eigen risico. Meestal zal uw zorgverzekering deze kosten met u verrekenen. Dit geldt ook voor behandelingen die door uw huisarts worden voorgeschreven, bijvoorbeeld medicijnen.

 

Indien u een afspraak gemaakt en deze niet nakomt zonder aluin, kan de praktijk u kosten in brengen. Over het algemeen ontvangen u een rekening van € 15,- die u moet betalen aan de praktijk. Deze rekening worden niet vergoed deur uw zorgverzekeraar.

 

Tarieven passanten Indien u geen geldige zorgverzekering heeft (basisverzekering), dan gelden de volgende bedragen (Volgens de richtlijnen van de LHV, de Landelijke Huisartsen Vereniging):

 

  • Telefonisch consult € 15,46
  • Consult € 30,91
  • Visite € 46,37