030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
medewerkers

medewerkers

medewerkers 2019-02-27T06:03:41+00:00

Op de praktijk werken huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners en een logopediste. Daarnaast is er administratief personeel en zijn er regelmatig artsen of assistentes in opleiding werkzaam in de praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Huisartsen

Mw. L.G.M. Ketting- Stroet, huisarts
Spreekuur op afspraak: maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdagochtend
Mw. B.A. Benard, huisarts
Spreekuur op afspraak op: maandag, dinsdag en donderdag
Hr. H.A. van Dijk, huisarts
Spreekuur op afspraak op: dinsdag, woensdag en vrijdag
Mw. F.M. Nuijten, huisarts
Spreekuur op afspraak op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Hr. T.J.H. Bottema, huisarts
Spreekuur op afspraak op: maandagochtend, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag
Mw. K.N. Peters-Versteeg
Spreekuur op afspraak op: donderdag
Mw. M. Been, huisarts
Spreekuur op afspraak op: maandag en woensdag
Mw. K.Y.F. Chin- A- Tam, huisarts
Spreekuur op afspraak op: donderdag en vrijdag
Mw. S. Zuethoff
huisarts Spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag

Assistentes

Er werken 9 part-time assistentes in de praktijk. Zij nemen de telefoon aan, maken afspraken en hebben een eigen spreekuur (bloeddruk meten, oren uitspuiten, wrattenbehandeling, uitstrijkjes, bloedonderzoek, urine onderzoek, wondverzorging, hechtingen verwijderen, injecties, hartfilmpje maken, onderzoek naar etalagebenen etc). De assistentes hebben een belangrijke taak in het reguleren van de spreekuren. Het kan zijn dat zij u daarom om extra informatie over uw klachten vragen. De assistentes zijn opgeleid om adviezen te geven aan patienten bij eenvoudige en niet spoedeisende klachten.

Mw. Anja Schrijvers-Konijnenberg
doktersassistente
Mw. Jenny Tinnevelt-Bakker
doktersassistente
Mw. Letty Brugman- Straub
doktersassistente
Mw. Eline Herber- Betten
doktersassistente
Mw. Esther van Eck-Buitenweg
doktersassistente
Mw. Joyce Bicker
doktersassistente
Mw. Amal Charrat
doktersassistente
Mw. Naoual Aradoini
doktersassistente
Mw. Lamiae Aikar
doktersassistente
Mw. Marcella van der Molen
Doktersassistente in opleiding

Overige medewerkers

Mw. Paulien Will- Mulder
financieël medewerker
Mw. Anneke van Kippersluis- Streng
administratief medewerker

Praktijkondersteuners
De praktijkondersteuners in onze praktijk zijn mw. Arieke Meijer- Quartel, mw. Annemiek Hansen- Frey en mw. Elsbeth Du Mortier. Zij combineren de ouderenzorg met de huisartsen. Ook doen zij contrôles voor chronische ziektes zoals chronische luchtwegaandoening, hoge bloeddruk, doorgemaakte hart- en vaatziekten of diabetes. Suze Heijmen is verpleegkundige gespecialiseerd in diabetes. U kunt een afspraak maken bij de praktijkondersteuner via de huisarts of de assistente.
Mariëlle van den Burg, Maureen van Hezewijk, Frederike Boonzaaijer en Eline Keesmaat ondersteunen onze praktijk voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Zij kunnen mensen begeleiden met psychische problematiek. U kunt een afspraak met hen maken via de praktijkassistentes. Gesprekken met hen vallen buiten het eigen risico van uw zorgverzekering.

Mw. Arieke Meijer- Quartel
Arieke werkt als praktijkondersteuner voor begeleiding van o.a. mensen met chronische luchtwegaandoeningen, hoge bloeddruk en doorgemaakte hart- en vaatziekten.
Mw. Annemiek Hansen- Frey
Annemiek werkt als praktijkondersteuner voor begeleiding van o.a. de ouderenzorg en patiënten met diabetes, hoge bloeddruk en doorgemaakte hart- en vaatziekten.
Mw. Elsbeth Du Mortier
Elsbeth werkt als praktijkondersteuner voor begeleiding van o.a. mensen met chronische luchtwegaandoeningen en begeleidt patiënten met suikerziekte.
Mw. Suze Heijmen
Suze werkt als verpleegkundige gespecialiseerd in diabetes.
Mw. Mariëlle van den Burg - van de Ridder
Praktijkondersteuner GGZ
Mw. Maureen van Hezewijk
Praktijkondersteuner GGZ
Mw. Frederike Boonzaaijer
Praktijkondersteuner GGZ
Mw. Eline Keesmaat
Praktijkondersteuner GGZ
Mw. Maryam Diouri
Stagiaire

Logopedie

Logopedie Utrecht Zuid is een all-round logopediepraktijk met twee locaties, in Hoograven en in Rivierenwijk. De praktijk is opgericht in 1987 onder de naam Logopedie Hoograven door Blanca Lijten. Inmiddels zijn wij met zijn tweeën. Wij bieden logopedische zorg aan iedereen: (hele jonge) kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Bij het dertigjarig bestaan, in oktober 2017, is de praktijknaam veranderd in Logopedie Utrecht Zuid. Uw hulpvraag is steeds ons uitgangspunt, waarbij we het belangrijk vinden om naar de hele mens te kijken. Wij hechten belang aan een persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en deskundigheid. Samen met u zoeken we naar een passende behandeling voor uzelf of uw kind. Multidisciplinair werken is voor ons vanzelfsprekend om de beste resultaten te behalen. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, behandeling en advies bij alle voorkomende problemen in de communicatie, afwijkend mondgedrag en bij slikproblemen. Hebt u vragen of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u bellen 030-2890444 of het contactformulier of aanmeldformulier invullen op de website. Leest u verder op de website: www.logopedieutrechtzuid.nl

Mw. Blanca Lijten