030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
In-/uitschrijven

In-/uitschrijven

In-/uitschrijven 2020-06-03T08:39:50+00:00

Inschrijven
Wanneer u zich bij de praktijk wilt inschrijven, kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier. U kunt zich bij ons inschrijven wanneer u woont in het postcodegebied 3522, 3523, 3524, 3525. We werken met postcodegebieden om op tijd zorg te kunnen leveren bij dringende zaken. Overleg eventueel met de assistente van de praktijk.

Als u dit formulier download en volledig ingevuld en ondertekend bij ons afgeeft, dan zullen wij uw gegevens verwerken en bent u een dag later bij ons ingeschreven. Vult u ook de medische vragenlijst voor ons in?  U kunt het formulier elektronisch invullen, maar u dient het wel te printen en ondertekend bij ons in te leveren.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Met het formulier kunt u ook toestemming geven voor gebruik van onze online services. Voor informatie hierover klik hier.

Uitschrijven
Met dit formulier kunt u zich uitschrijven als patiënt bij onze praktijk. Als u dit formulier download en volledig ingevuld en ondertekent bij ons afgeeft, of naar ons toestuurt, dan zullen wij uw gegevens bij elkaar zoeken en doorsturen naar de nieuwe huisarts. U kunt deze gegevens mailen, echter de mail is niet beveiligd.
Het doorsturen van medische gegevens duurt gemiddeld 3-4 weken.

Klik hier voor het uitschrijfformulier.