030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
update dokter Zuethoff

update dokter Zuethoff

Lieve mensen,  

Na ruim een jaar uit de roulatie te zijn geweest ivm borstkanker, is het nu eindelijk klaar! De borstkanker is weg, de behandeling is afgesloten, ik kan weer vooruitkijken…  

Waarschijnlijk hebben jullie mij alweer gespot in de huisartsenpraktijk.  Met mijn korte haarcoupe, dan wel rondlopend in de gangen, dan wel in de spreekkamer. Ik werk nu 3x een halve dag in de week, op de dinsdag- en woensdagochtend en op de vrijdagmiddag. Naast mij is dokter Mollen ook nog aanwezig in de praktijk. Fijn dat we op deze manier samen goede zorg kunnen geven voor jullie. 

Ik hoop natuurlijk volgens plan te kunnen uitbreiden en weer volledig terug te kunnen keren op het werk.  Ik heb hier heel veel zin in! Dit zal echter stapje voor stapje gaan. Maar met de goede zorgen van iedereen om me heen, heb ik het volle vertrouwen in een gezonde toekomst.  

Dank jullie wel voor de lieve kaartjes/ berichtjes die ik heb mogen ontvangen, voor jullie begrip en warm welkom terug. Tot ziens! 

Simone Zuethoff