030-289 0444 | Buiten kantooruren: 088-130 9670
homepage header
Persoonlijk bericht dokter Zuethoff

Persoonlijk bericht dokter Zuethoff

Home/display-homepage-praktijknieuws/Persoonlijk bericht dokter Zuethoff

Beste mensen,

Hoe fijn was het dat ik per 1 januari dit jaar kon starten als vaste huisarts binnen Huisartsenpraktijk Nieuw Plettenburgh. Vol energie en met veel plezier heb ik de afgelopen maanden gewerkt. Met velen van jullie heb ik reeds mogen kennismaken.

Helaas is nu gebleken dat ik borstkanker heb. Er volgt voor mij een uitgebreid medisch traject. Dit valt niet te combineren met de zorg voor jullie. De komende 6 maanden zal een waarnemend collega huisarts,Ā  Bas Mollen, dan ook mijn spreekuren overnemen.

Ik ga er vanuit in goede gezondheid weer terug te kunnen keren als jullie huisarts.

Tot ziens!

Simone Zuethoff